Maanrakentamisen palvelut

Salaojaset Oy on kuopiolainen 2023 perustettu pääasiassa salaojaremontteihin keskittyvä yritys. Yrittäjänä toimii maanrakennusalan konkari Toni Hämäläinen, jolla on kokemusta yli 15 vuoden ajalta. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen työvoima. Salaojaremontit toteutamme pienistä omakotitaloista aina isoihin asunto-osakeyhtiöihin.

Maanrakentamisen palvelut

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät

Rakennusten pohjatyöt

Viherrakentaminen

Jätevesijärjestelmät

Taloyhtiön salaojaremontti

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät

Teemme salaojitukset ja sadevesijärjestelmät laadukkaasti vuosien kokemuksella. On todella tärkeää suojata rakennuksen perustukset ja ympäristö veden aiheuttamalta rasitukselta. Oikein tehty salaojajärjestelmä lisää rakennuksen käyttöikää ja asumismukavuutta.

Miksi kannattaa tehdä salaojaremontti?

Kaikille meille on tärkeintä hyvinvointi, eikö? Kun talosi salaojat ovat kunnossa, voit olla turvallisin mielin. Silloin talon ulkopuolinen kosteus ei pääse rakenteisiin ja sitä kautta nousemaan ylös huoneilmaan aiheuttamaan sisäilma- ja homeongelmia.

Kosteus on myös talon perustuksen pahin haurastuttaja. Salaojaremontti pelastaa kiinteistösi ja nostaa samalla sen arvoa huomattavasti. Myyntitilanteessa ensimmäinen kysymys pihamaalle astuttaessa on tietenkin, että mitenkäs on salaojien laita? Tässä vaiheessa voit tyytyväisin mielin kertoa, että meillä on juuri uusittu salaojat ja esitellä uutta upeaa pihaasi.

Milloin salaojaremontti on ajankohtainen?

Yleisimmät näkyvät merkit, jotka kertovat että on salaojaremontin aika:

  • Pihalle ja seinänvarsille kertyvä vesi.
  • Sokkelin pinta hilseilee ja halkeilee.
  • Salaojan tarkistuskaivossa veden pinta on salaojaputken pohjaa korkeammalla.
  • Tunkkainen sisäilma.

On muistettava myös, ettei kaikki näy välttämättä päällepäin!

Rakennusten pohjatyöt

Rakennuksen pohjatyöt ovat kenties se kaikkein tärkein vaihe rakentamisessa. Toteutamme suunnitellusti kaiken, mitä rakennuksen pohjarakentamiseen sisältyy. Meiltä luonnistuu pohjatyöt aina varaston pohjasta kerrostalon pohjiin asti sekä yhteistyökumppaneidemme kautta myös työn valvonta- ja suunnittelutyöt.

Viherrakentaminen

Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat ja remontoijat, taloyhtiöt, rakennusyhtiöt sekä yritykset.

Toteutamme tontillesi viimeistellyn ilmeen toiveittesi mukaan alusta loppuun saakka. Kauttamme saat myös pihasuunnittelupalvelun avaimet käteen periaatteella. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa saamme loihdittua sinulle unelmiesi pihan.

Jätevesijärjestelmät

Tarjoamme ajantasaisten säädösten mukaiset jätevesijärjestelmien toteutukset niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Jätevesijärjestelmän tehtävänä on varmistaa, että kiinteistöstä tulevat jätevedet käsitellään asianmukaisesti.

Miksi valita Salaojaset?

Asiakaslähtöisyys

Toimintamme perustuu avoimuuteen ja reiluun peliin tilaajan kanssa. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja pidämme hänet ajan tasalla meneillään olevista sekä tulevista työvaiheista. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan heti ja ne hyväksytetään aina ennen työn jatkamista.

Laatu

Meillä työn laatu on nopeutta tärkeämpää ja haluamme että asiakas on 100 % tyytyväinen lopputulokseen. Toteutamme jokaisen projektin huolellisesti takuutyönä alusta loppuun. Voimmekin luvata työllemme markkinoiden pisimmän takuun, joka on 7 vuotta.

Ammattitaito

Salaojituksen uusiminen ja perustaminen on iso projekti. Suosittelemme jättämään remontin ammattilaisten huoleksi, jotta lopputulos on toimiva ja rakennusmääräysten mukainen. Meiltä löytyy laaja noin 15 vuoden kokemus maanrakennusalalta. Ongelmat eivät ole meille esteitä vaan haasteita, joista nautimme.

Pyydä tarjous

Onko sinulla joku maanrakentamiseen liittyvä ongelma?

Meitä on helppo lähestyä! Varaa maksuton salaojakartoitus!

3 + 4 =