Jätevesijärjestelmät

jätevesijärjestelmät uudisrakennuksiin JA saneerauskohteisiin

 

Tarjoamme ajantasaisten säädösten mukaiset jätevesijärjestelmien toteutukset niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Jätevesijärjestelmän tehtävänä on varmistaa, että kiinteistöstä tulevat jätevedet käsitellään asianmukaisesti.

Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa. Olipa kyseessä sitten kotitalous, yritys tai teollisuuslaitos, tarjoamme räätälöityjä jätevesijärjestelmiä, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja ympäristövaatimuksia.

Tiimimme asiantuntemus, kokemus ja intohimo ympäristönsuojelua kohtaan ovat takuu siitä, että saatte parhaat mahdolliset ratkaisut jätevesien hallintaan. Tervetuloa mukaan edistämään puhtaampaa ja kestävämpää ympäristöä kanssamme!

Mikä Salaojaset?

Olemme rehti ja lupsakka savolainen maanrakennusyritys, jolla on vankka ja laaja kokemus maanrakennusalalta. Toimintamme pääpaino on salaojaremonteissa, mutta palveluihimme kuuluvat yhtä lailla myös sadevesijärjestelmät, rakennusten pohjatyöt, viherrakentaminen ja jätevesijärjestelmät.

Yrittäjänä toimii maanrakennusalan konkari Toni Hämäläinen, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen työvoima.

Pyydä tarjous

Onko sinulla joku maanrakentamiseen liittyvä ongelma?

Meitä on helppo lähestyä! Varaa maksuton salaojakartoitus!

13 + 4 =