Taloyhtiön salaojaremontti

Rivitalon, kerrostalon tai muun taloyhtiön salaojaremontti on tärkeä investointi sekä kiinteistön arvon säilyttämisen että asukkaiden elämänlaadun kannalta. Salaojaset toteuttaa ammattitaidolla taloyhtiön salaojaremontit Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella.

Taloyhtiölle on tärkeää, että taloyhtiön salaojaremontin toteuttajalla on pitkä kokemus ja laaja näkemys siitä, mitä taloyhtiön onnistunut salaojaremontti kokonaisuudessaan vaatii. Salaojaset on tehnyt menestyksekkäästi salaojat ja niiden remontit taloyhtiöihin vuosien kokemuksella.

Laadukas salaoja- ja sadevesijärjestelmä estää rakenteiden kosteus-, home- ja routavauriot säilyttäen näin kiinteistön arvon. Lisäksi toimiva järjestelmä estää tulvat kellarissa, lammikot pihalla ja jäätiköt kulkuväylillä parantaen asukkaiden elämänlaatua. 

Taloyhtiön salaojaremontin hinta

Taloyhtiön salaojaremontin hinta koostuu materiaalikustannuksista ja käytetystä työajasta. Salaojaremontin hintaan vaikuttavat myös kiinteistön koko ja se, onko rakennuksessa kellarikerrosta.

Salaojaremontin hinta selviää parhaiten, kun otatte yhteyttä. Käymme paikan päällä ja tutustumme kohteeseen. Sen jälkeen annamme saamiemme tietojen perusteella tarjouksen. Kiinteä urakkahinta luo turvaa asiakkaalle.

Salaojasten valmis sopimusmalli taloyhtiölle turvaa taloyhtiön ja urakoitsijan oikeudet. Kirjallinen sopimus takaa sen, että tilaaja tietää tarkalleen, mitä sopimukseen kuuluu. Lopuksi laadittu raportti remontista dokumentoi sanoin ja kuvin käytetyt tekniset ratkaisut sekä materiaalit. Tätä raporttia on helppo hyödyntää tulevaisuuden tarpeissa.

Tarkkaan aikataulutetun remontin ansiosta taloyhtiö pysyy koko ajan kartalla siitä, miten urakka edistyy ja antaa varmuuden siitä, että remontti valmistuu aikataulun mukaisesti. Yhteyden saa aina urakoitsijaan tai vastaavaan työnjohtajaan eikä asiakkaan tarvitse kuluttaa aikaansa asiakaspalvelun jonossa.

Salaojaset kuuluu Luotettava kumppani -palveluun. Taloyhtiö voi varmistaa tilaajavastuuasiamme helposti suoraan Luotettava kumppani -sivuilta.

Sähköauton latauspiste taloyhtiössä

Samalla kun pihoja kaivetaan auki, on järkevää miettiä myös sähköautojen latauspisteiden tarpeellisuutta. Yhteistyössä FRG Groupin kanssa voimme toteuttaa juuri teille sopivan ratkaisun sähköauton lataukseen taloyhtiössä.

Miksi sähköauton latauspiste kannattaa rakentaa salaojaremontin yhteydessä?

Latauspisteiden rakentaminen salaojaremontin yhteydessä tuo useita etuja. Tässä muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon:

Hinta: Salaojaremontin aikana on mahdollista asentaa latauspisteitä samalla, kun tehdään muita rakennustöitä. Näin taloyhtiön sähköauton latauspisteiden hinta on yleensä edullisempi verrattuna erilliseen latauspisteiden rakentamiseen myöhemmin.

Käytännöllisyys: Latauspisteiden sijoittaminen salaojaremontin yhteydessä on käytännöllistä, koska työmaalla on jo tarvittava kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Tulevaisuuden tarpeet: Sähköautojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja latauspisteiden tarve lisääntyy. Rakentamalla latauspisteitä salaojaremontin yhteydessä varmistetaan, että kiinteistö on valmis tulevaisuuden tarpeisiin.

Ympäristöystävällisyys: Sähköautojen käyttö vähentää päästöjä, ja latauspisteiden rakentaminen edistää kestävää liikkumista.

On tärkeää huomioida, että sähköauton latauspisteistä taloyhtiössä on säädetty laki. Suomessa voimaan astunut niin kutsuttu Latauspiste- ja automaatiolaki velvoittaa rakennusten omistajia varustamaan rakennuksensa sähköajoneuvojen latauspisteillä ja latauspistevalmiuksilla. 

Lain piiriin kuuluvat sekä asuinrakennukset että muut kuin asuinrakennukset, jos tietyt ehdot täyttyvät. Esimerkiksi olemassa oleviin ei-asuinrakennuksiin tulee velvoite rakentaa vähintään yksi latauspiste, jos rakennuksen yhteydessä on yli 20 pysäköintipaikkaa joko rakennuksessa tai kiinteistöllä.

Tämän vuoksi taloyhtiön salaojaremontin yhteydessä kannattaa harkita myös sähköauton latauspisteiden asentamista, jotta kiinteistö olisi valmis tulevaisuuden tarpeisiin ja edistäisi kestävää liikkumista. 

Pyydä tarjous

Onko sinulla joku maanrakentamiseen liittyvä ongelma?

Meitä on helppo lähestyä! Varaa maksuton salaojakartoitus!

14 + 2 =