Viherrakentaminen

Toteutamme tontillesi viimeistellyn ilmeen toiveittesi mukaan alusta loppuun saakka.

Kauttamme saat pihasuunnittelupalvelun avaimet käteen -periaatteella. Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoiset, koulutetut työntekijät takaavat laadukkaan rakentamisen ja oikein tehdyt työvaiheet. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa loihdimme sinulle unelmiesi pihan.

Toteutamme tontillesi viimeistellyn ilmeen toiveidesi mukaan alusta loppuun saakka. Hoidamme viheralueiden hoidon ja kunnossapidon meiltä nurmikon leikkuusta pensaiden ja puiden hoitoon asiakkaan laatuvaatimusten edellyttämällä tavalla.

Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat ja remontoijat, taloyhtiöt, rakennusyhtiöt sekä yritykset.

Mitä on viherrakentaminen?

Viherrakentamisella tarkoitetaan viheralueiden rakentamista ja hoitoa. Viherrakentaminen parantaa viihtyisyyttä, nostaa kiinteistön arvoa, helpottaa hulevesien hallintaa ja suojaa kiinteistöä kosteudelta. Viherrakentaminen ei ole pelkästään kaupunkitilan kaunistamista, vaan se on myös osa kestävän kaupunkisuunnittelun kokonaisuutta. Viherrakentaminen auttaa luomaan elinkelpoisempia ja houkuttelevampia kaupunkeja, jotka ovat valmiimpia kohtaamaan tulevaisuuden haasteet, kuten ilmastonmuutos ja kaupungistuminen.

Lisäksi viherrakentaminen tukee paikallista kasvistoa ja eläimistöä. Se voi tarjota elinympäristöjä linnuille, hyönteisille ja muille eläimille, mikä edistää paikallista biodiversiteettiä. Viherrakentaminen tarjoaa siis lukuisia hyötyjä ympäristön, ihmisten terveyden ja kaupunkiympäristön kannalta.


Mikä Salaojaset?

Olemme rehti ja lupsakka savolainen maanrakennusyritys, jolla on vankka ja laaja kokemus maanrakennusalalta. Toimintamme pääpaino on salaojaremonteissa, mutta palveluihimme kuuluvat yhtä lailla myös sadevesijärjestelmät, rakennusten pohjatyöt, viherrakentaminen ja jätevesijärjestelmät.

Yrittäjänä toimii maanrakennusalan konkari Toni Hämäläinen, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen työvoima.

Pyydä tarjous

Onko sinulla joku maanrakentamiseen liittyvä ongelma?

Meitä on helppo lähestyä! Varaa maksuton salaojakartoitus!

13 + 15 =